perjantai 14. syyskuuta 2012

Mitäs kuuluu?


Mitäs kuuluu ruudun toiselle puolelle?
Joko fiilistelet syksyssä?
Valmistuuko neuleita?


Minä olen ehkä vain erikoistunut stashaamaan lankoja.
Kuten ylläolevat Madelinetoshin vyyhdit.
Plus neljä muuta ;)
MAD-neitsyys siis meni!
Mutta minkäs teet kun noita "joutuu" hyllyttämään.
Kermathan sitä pitää heti kuoria päältä! :D
(tämä oli ei-maksettu mainos. langat kotiutin ihan itse maksaen.)

Neuleaikani rajoituu hyvin pitkälti vain bussimatkoihin.
45min aamuin-illoin.
Aika paljon sitä ehtii siinäkin ajassa neuloa.
Tai lukea jotain tosi hengellistä :)

Illat sitten kun kuluvat kolmen iilimadon hellimisessä ♥
 
 

16 kommenttia:

 1. Argh. Oon kovasti yrittänyt vakuuttaa itselleni, että nuo ihanuudet on liian kalliita siihen, että niistä tekisi jotain isoa.. Ja sitten joku laittaa tänne tällaisia ei-maksettuja mainoksia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi :D
   Suolaisen hintaisia ovat kyllä. Mutta kerran elämässä jos kokeilis... Tuo kolmikko halajaa huiviksi, vielä en tiedä millaiseksi. Ja neljästä muusta vyyhdistä tulee joku neule.

   Poista
 2. Oi, oi! Minä jo malttamattomana odotan, että saatte pakattua ne minun ensimmäiset Madelinetoshini postiin, kun mysteerihuivin ohjekin jo tuli. Mieli halajaa hypistelemään! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kaikki ole jo pakattu ja kait jo postin hoivissa (hyvissä hoivissa, toivon!)... Joten pian pääset hiplaamaan!

   Poista
 3. Kateellisena katselen noita sinun lankojasi, ihania . Onkos iilimadot jo hyvin tottuneet äidin töissäkäymiseen ? Iltaisin on varmasti aika hulinat kun kaikki kertoilee päivän tapahtumista. Käytä bussiaika hyvin hyödyksi ja mietiskelet ja teet vain omia juttuja niin jaksaa tuon kaiken työ- ja kotihulinan vähän paremmin. Innolla odottelen valmiita töitäsi että pääsen ihastelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo aika hyvin on tottuneet - taitaa olla äidillä enemmän vaikeuksia olla iilimadoista erossa. Hurjan "iso" muutoshan tämä on ollut.

   Poista
 4. No, ei oikein mitään kuulu. Töissä menee aika. Ja sitten olen saanut itseni taas aika jumiin, joten neulominen ja kaikki semmoinen on aika varovaista. Toiveikkain mielin kuitenkin; arkihan on tämmöistä, tässä sitä vain porskutellaan.:) Tuommoinen stash innostaa jossain vaiheessa varmaan melko suorituksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitäpä samaa tänne, eli ei mitään ja kuitenkin ihan hirveästi!
   Mulla on kans hartiat sen verran jumissa, että oikein oksettaa.
   Jokseenkin noin kalliit langat nostaa rimaa tehdä niistä mitään. Katsotaan minä armon vuonna nuo pääsevät puikoille :D

   Poista
 5. Madelinetoshit ne on vaan niin luksusherkkuja, että... Mulla pääsi just puikoilta yks huivi, jossa oli MADia ja takki on tällä hetkellä työn alla. Neulominen on puhdasta nautintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kunpa mä uskaltaisin korkata nuo vyyhdit!

   Poista
 6. Ihana satsi! mitkä värit! :) lämpimät syksyiset terkut ja halit! sun bussimatkat kuulostaa hyvälle, aikaa vain itselle. :) terkut myös iilimadoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, lämmin halaus takaisin teille kaikille! ♥

   Poista
 7. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh. Utuisiin olet käynytkin käsiksi. Tääkin tahtois, mutta joku raja hinnallakin - ja onneksi stashatut ovat puheliaita. :)

  Lapinita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan oliko valinnanvaikeutta, että mitkä vyyhdit ostan?! :D
   Ne neljä muuta ovat samaa väriä, Well Wateria. Jos niistä jonkun tunikan... Ja lankalakkokin voisi olla tässä välissä poikaa - ennenkuin Tuulian värjäämät silkkivillat saan ;P

   Poista
 8. Syksy tuli, huomaamatta. Opiskelu vie huomion, vähän liikaa varsinkin lapsilta ja käsitöiltä. Ei auta kuin yrittää. Mysteeri vei Mad-neitsyyden täältäkin... Onneksi en enää muista mitä koko homma maksaa :D vaikuttaa ihanalta tuo lanka, toivottavasti käyttäytyykin hyvin. Jaan myös tuon mainitsemasi "oksennus-jumituksen"... Puuh. Mutta uutta kesää kohti mennään... Terkkuja ja iloa! :)

  VastaaPoista
 9. Aijai mitä herkkuvyyhtejä... Miulla on vielä madit kokeilematta.

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥