tiistai 31. tammikuuta 2012

Ja taasko se testasi??


Joo-o, taas tuli testattua. Tai tarkemmin sanottuna onhan nämä jo valmiina olleet, mutta kuvaus- ja bloggausinto on ollut erinäisistä syistä kadoksissa.

Testineuleiden neulominen vaan nyt on mun juttuni. Varmaan tärkein juttu on se, että neuleella on silloin suunnittelijan asettama deadline. Silloin on ihan pakko tikutella ohje loppuun asti. Lisäksi on aivan älyttömän hauskaa päästä kokeilemaan uusia juttuja ja neuletekniikoita ihan ensimmäisten joukossa. Yhteisöllisyyskin on iso juttu, on mukavaa olla mukana "salaisissa" neulefoorumeissa ja jakaa tietotaitoa muiden samanhenkisten kanssa. Lisäksi ohjeenluku- ja englannintaito kehittyy koko ajan.

Joten tässäpä olisi taas kaksi testiä. Lisääkin on tulossa, ainakin kahden-kolmen testauksen verran joista yksi on melkein valmis ja kahta odottelen kopsahtavaksi e-postilaatikkoon.
Malli: Argo by Svetlana Volkova
Puikot: 4.5mm, 5mm
Lanka: Kerry Woollen Mills Aran Wool, n.670g
Muuta: tämä on ns. Contiguous-tekniikalla tehty, eli neulottu yhtenä kappaleena ylhäältä alas saumattomasti. Erittäin yksinkertainen ja helppo nakki! Neuletakin lanka on tilattu suoraan Kerryltä, ja sen on yrittänyt käydä ennen tätä kahtena eri takkina. Mutta nyt vasta tämä malli on kuin langalle tehty. Ihana, rouhea, juureva ja lämmin! Ainoa modaukseni ohjeeseen oli, että skippasin yli kfb't rintojen päältä sekä keskeltä takaa + tein vyötärömuotoiluja.
rav it!


Malli: Fancy Guppy Skirt by Elena Nodel
Puikot: 4.5mm
Lanka: Novita Luxus Cloud, erinäisiä määriä (tarkemmin ravelryssä)
Muuta: Ihana, vähän Missoni-tyylinen raidoitus. Hametta on muotoiltu yläosastaan lyhennetyillä kierroksilla joten se istuu pepusta tosi hyvin :)
rav it!Seuraavaksi ehkä taas niitä testineuleita :D

Mutta nyt passi kassiin ja nokka kohti Tallinnaa!
Lankakaupat - täältä tullaan!

7 kommenttia:

 1. nää on kyllä kauniita niin luonnossa kun kuvissakin kun oot noin 'hyi' hyvä kuvaaja.

  VastaaPoista
 2. Tuo takki erityisesti kiinnitti huomioni, mun on ehkä pakko saada tuollainen kans :) sopii tuo harmaus tuohon ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
 3. Uuh, tota ihanaa harmaata oon jo kuolannut ravelryssä - siinä todella lanka kohtaa mallin. Pistin ohjeen heti jonoon ja nyt vaan täydellistä lankaa metsästämään. Myös neidin hame on oikein sievä ja reipashenkinen :)

  VastaaPoista
 4. Ihania neuleita ja mahtavan tyylikäs neiti siellä! Niin hienona ja hyvät poseeraukset ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivasta lankareissuseurasta, otetaanhan taas uusiksi ennen kuin tämän päivän saalis on lopussa! Siihen kun saattaa mennä hetki ennen kuin nämä loppuu:)

  VastaaPoista
 6. Kytsätär: Kiitos ♥

  Usimarjaana: Kiitos sinullekin! Tästä tuli aivan täydellinen lohtutakki, jotenkin alkukantainen ja juureva!

  Jaana: Kiitos :) Malli on helppo neuloa, toivottavasti löydät hyvän langan!

  Paula: Hih, Neiti kyllä osaa todellakin poseerauksen jalon taidon ;P

  Elina: Kiitos samoin! Oli lystiä ja otetaan uudestaan! Todellakin voi hetki kulua ennenkuin saalis on saatu toiseen olomuotoon :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis takki, ihania yksityiskohtia! Kaiken kaikkiaan houkutteleva malli!

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥