lauantai 25. joulukuuta 2010

Just Socks


...mutta ei kuitenkaan vain pelkät sukat! Sain taannoin tuliaisiksi ihanaaaaaa Fyberspates'in kashmir-sukkalankaa. Oli heti selvää, että teen niistä ihan vaan tavalliset sukat.

Koska sukkien neulominen on mielestäni siellä inhokki-listan alkupäässä päätin käyttää vuoden ärsyttävimmät päivät niiden neulomiseen. Kaksi kärpästä samalla iskulla, nääs. Viikon verran tikuttelin näitä lämmikkeitä aina silloin tällöin - neuletakin neulomisen lomassa.Malli: Riff Socks by Knitty Deep Fall 2010, ilman kuvioita (rav it).
Lanka: Fyberspates Cashmere Sock, Choc Raspberry
Menekki: 66g
Puikot: 2,5mm, 120cm pyöröt, eli magic looppasin sukat yhtä aikaa.
Muuta: kantapäiden lyhennetyt kierrokset neulottu Sunday's Short Row- metodilla. Sillä saan aikaiseksi täydelliset lyhennetyt kerrokset ilman reikiä tai muita "merkkejä". Päättely tehty Jeny’s Surprisingly Stretchy Bind-off'lla ja silmukat luotu Judy’s Magic Cast On'lla.

Nämä ovat kyllä täydellisimmät sukat mitä olen koskaan neulonut! Sukat istuvat kuin... no, sukat. Kantapäät ovat kohdillaan ja juuri sopivat. Ainoa miinus on langan nyppääntyminen, mutta osasin odottaa sitä näin pehmeältä ja kuohkealta langalta.

Kyllä mun varpaiden nyt kelpaa! ♥

3 kommenttia:

 1. Oi mitkä sukat ja mikä väri! Yllättävä tieto, ettet tykkään sukkien neulomisesta... jospa tämä sais munkin unohtamaan sukkien tekemiskieltoni ja opettelemaan tuon magic looppauksen... ja kaikki muutkin hienon kuuloiset metodit! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos iisa! :)
  Ei ne ehkä nyt enää niin kamalille tunnu, siis sukkien neulominen. Tuo ohje on aika hyvä. Perussukaksi ilman noita mitälieriffejä.
  Pitänee neuloa toinen pari (joskus) sitten ihan täsmälleen ohjeen mukaan kuvioineen kaikkineen.
  Ja juu, kannattaa opetella noita uusia tekniikoita, niillä saa vähän lisää haastetta neulomiseen mutta myös viimeistellympää ilmettä!

  VastaaPoista
 3. ai että mitkä kantapäät! niin siistiä jälkeä että! aloitin ihanat sukat... viime syksynä :D

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥