tiistai 3. elokuuta 2010

"Pussakka" + kamut


Tällaisia kivoja pussukoita, tai "pussakoita" kuten Keskimmäinen asian ilmaisee, on näkynyt monessa blogissa.
Esim.
Hipulla on jopa mainio tutoriaali pussukoiden ompelemiseen! Lukaisin sen läpi ja kävin toimeen. Kaavankin tulostin, mutta loppujen lopuksi tein kaavan itse.
Liekö pussukat niin suosittuja vai mistä johtui, mutta Eurokankaasta en saanut sellaista tukevaa, harsopohjaista tukikangasta ollenkaan. Jouduin tyytymään sitten toisenlaiseen, joten tosi tukevia näistä ei tullut. Mutta asiansa ajaa :)
Eivätkös olekin ihania kankaita?! Ne ovat ihka oikeaa retroa! Sain Helmi-mummon kuolinpesästä ihania kankaita... Nämä ovat "pirta"- kangasnäytteitä. Kunpa nykyisinkin saisi tällaisia suomalaisia upeita kankaita!

Taaimmainen pussi on mun, sinne sujahti jo uusin neule, testineule taitavalta
Veeralta.

Vihreäkuvioinen pussi on Keskimmäisen. Poimin kankaan kuviosta hänen nimensä alkukirjaimen ja tikkasin punaisella langalla esiin.

Etummainen pussi on myös omani. Se on vähän eri mallinen, poimittu jostain englanninkielisestä blogista.

Lisäksi tänään tuli ommeltua muutama hernepussi Neidille, maalailtua lasten kanssa peiteväreillä, siliteltyä muutamat hama-helmityöt ja syötyä Miehen tekemiä herkullisia lämpimiä voileipiä :)

Myrskyä odotellessa... taidan mennä verannalle neulomaan
!

4 kommenttia:

 1. Kauniita pussukoita!

  Saispa sitä itekki jotain aikaan ompelun saralla, mutta ompelukonepelko on liian voimakas (saamattomuudella on tosin enemmän vaikutusta). Kankaatkin on leikattu yhtä laukkua varten, mutta kierrän kuin kissa kuumaa puuroa...äh.

  VastaaPoista
 2. Upeita pussukoita ja kankaita =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille kommentista :)

  VastaaPoista
 4. Pussukat on hienoja ja kankaat kans :)

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥