maanantai 2. elokuuta 2010

Lipsuntaa


Minulla on ollut neuletöissä tapana tehdä aina yksi työ kerrallaan loppuun. Joo, ei ole enää! Tällä hetkellä kaivelin kolme keskeneräistä neuletta, kahdesta muusta mallitilkut ovat neulottuna, yhden testineulonnan ohjetta odottelen.
Nämä sukat ovat aina tuossa verannan penkillä. Istahdan niiden seuraan aina kun vaan on hetki aikaa. Yleensä kaverina siinä istuu myös Neiti, kuten kuvasta näkyy, tehden omia puuhiaan.
Näiden sukkien kanssa tuli lipsuttua muutenkin. Olen aina ollut sitä mieltä, että pätkärääkätty lanka & pintakuviollinen neule on huono combo. Ja olen edelleenkin sitä mieltä. Tämä Wollmeise (Feldmaus) näytti vyyhdellä aika ihanalle, vaikutti siltä, että värinjuoksut ovat pitkiä, eikä pinnasta tule niin rääkätty. Sellainen se kuitenkin on. Plääh. Mutta en pura. Jos kuvio ei näy tarpeeksi, värjään koko sukat. Tai sitten en. Se jää nähtäväksi.
Sitten kesken on tämä yksi hyshys-proggis. Siitä ehkä enemmän toiste :D
Kuvasta voi bongata yhden ahh-niin-täydellisen rotusäären!

Voirasiakin on vielä vaiheessa. En osaa päättää millaiset reunukset teen helmaan ja hihansuihin. Pääntiellä kun on "applied i-cord". Mikä sopisi tyyliin?
Kuvassa näkyvä sormi ei ole syyttävä vaikka äiti on vähän lipsunut periaatteistaan :D "Tää paita on mulle"- se vain osoittelee siinä. Sorry, Neiti, ei muuten ole ;)

Että kyllä täällä jotakin ainakin on - valmistumassa! Kunhan vain yläkerta viilenee sen verran, että siellä voi työskennellä ja oksennustauti tästä taloudesta väistyy pääsen taas hopeahommiinkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥