sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Mullon uus tukka!

Ja uusi neuletakkikin!Aina silloin tällöin tulee selattua Ravelryssä recently added patterns- osiota. Tämä malli osui heti silmiin ja piti saada puikoille.

Tämän kanssa tuskailin aika kauan; aloitin ensin sen puuvillasta - vain purkaakseni. Jotenkin puuvilla on mielestäni aikuisen neuleessa jotenkin hankala ja raskas.
Tämä
Spud&Chloë- lanka oli mallissa suosituksena joten Titityyn kautta sitten taas kotiin. Mukavan tuntuista puuvilla/villasekoitetta, jota oli helppo neuloa.
Ohjeessa ei ollut mitään muuta koko-ohjeistusta kuin rinnanympärys, joten aloitin neulomaan ensin koolla L joka vastaa lähinnä omaa rintavarustusta. Purin ja neuloin uudelleen ainakin 6 kertaa, ennenkuin osui nappiin - eli kokoon S! Sillä mentiin (sillä en halunnut mitään puolijoukkuetelttaa vaan kivan kevät/kesäneuleen) muutoin, pituudet koon L mukaan. Vyötärölle ja helmaan tein hieman leveämmät ainaoikein- osuudet. Kahdeksan päivää meni sitten lopulliseen versioon :)

Kyllä mä tästä tykkään, päällä on ollut jo monen monta kertaa!

Malli: Lamb's Lace Cardi
Lanka: Spud&Chloë Sweater, 416g
Puikot: 4,5 ja 3,75mm KnitPron pyöröt

4 kommenttia:

 1. Tukka hieno ja neuletakkikin enkä vaan voi ymmärtää tätä neulomisvauhtia!!! terv parturi :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana takki ja ihanat hiukset! Takki malli meni miulla "tehtävien töiden" listalle!

  VastaaPoista
 3. Tykkään minäkin!
  Ja ihailen sinua, kun osaat ja jaksat tehdä noita kuvioita. Minulta suýntyy jain sileetä ja nurjaa. Korkeintaan niitä vaihtelen.

  VastaaPoista
 4. Ihana takki ja tukka myös. Tuo lanka pittää laittaa korvantaa... puuvillaa ja villaa sekasin. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥