tiistai 16. maaliskuuta 2010

Menin ja voitin...

...arvonnassa vyyhdin Wollmeiseä. Facebookissa olin jo hetkeä aiemmin ehtinyt ihmetellä Villapeikolle, että mitä niin ihmeellistä siinä langassa oikein on. No, en osaa sanoa vielä itsekään, mutta kunhan saan tämän puikoille niin ehkä sekin mysteeri selvinnee :D

Siis tämähän suorastaan huutaa "huivi, huivi" ja mikäpä se paremmin malliksi sopisikaan kuin Citron! Nimeksi sopisi kuitenkin ehkä paremmin Orange.

Kiitos, Tarja! Tavoistani poiketen nautiskelimme paketin herkut Neidin kanssa lenkin jälkeen etuportailla aurinkoa ottaen...


Voirasiakin on vaiheessa. Kainaloiden alla siis. On muuten mahdottoman riittoisaa tämä Spud & Chloë:n Fine- lanka: tuohon asti pääsin yhdellä kerällä! Tunikaa neulon kokoa M ja puikot on 3,25mm. Lähdin neulomaan tätä periaatteella "napataan ensimmäiset puikot, lanka ja ohje - katsotaan kuinka käy" kyllästyttyäni Noro-virukseen kaatuneiden hoitamiseen. Eli katsotaan nyt kuinka mun käy! ;)

Ja loppuu surkukuva Saroyanista. Lanka on samaa kuin aiemmassa neuletakissa, nyt se on sitten viimeistä metriä myöten käytetty loppuun. Lanka vaan on niin ärsyttävää kuvattavaa, joten en jaksanut edes alkaa kikkailemaan. Käytössä on jo siis ollut jonkin aikaa...


5 kommenttia:

 1. Ihana väri sun Wollmeisessa! Luulen, että langan parasta antia värin lisäksi on neulottavuus. En ole omiani vielä saanut puikoille asti, pitäisi varmaan :)

  VastaaPoista
 2. Höh, mun vastaus oli hävinnyt bittiavaruuteen...

  Anyways, onhan tuo aika pirteä väri kyllä! Nyt kun sais Voirasian pois alta niin pääsisi aloittelemaan Appelsiinia ja sitä ihkua Adelinea (kiitos vain sinulle!). Siihen tuli langat Irlannista tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 3. Mäkään en oo vielä saanu minkäänlaista tuntumaa wollmeiseen, muuta ku kuvista tietysti. Oon myös miettiny mikä siinä on niin ihimeellistä. Kerro sitte muillekki mikä sen sallaisuus on. ;)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Mulla on sulle tunnustus tuolla blogissani. Käypäs kurkkaamassa! :) Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥