keskiviikko 4. marraskuuta 2009

To do- list


Tämän aamun heräilyyn kuului blogikierroksen lisäksi neuleohjekansion selailua ja järjestelyä. Kansiosta ponnahti ylitse muiden joitakin ohjeita, jotka aion joskus ehdottomasti toteuttaa. Joihinkin ei ole vielä edes lankaa saati väriä mietittynä, mutta ne valinnat työstyvät takaraivossa. Jonain päivänä "the lanka" osuu kohdalle! :)

*
Nämä ovat olleet listalla kauan! Tykkään muutenkin sormettomista, sillä ajan paljon autoa eikä villaiset hansikkaat ole kovin turvalliset ohjauspyörällä. Sormettomat voi kuitenkin vetäistä näppärästi sitten nahkaisten päälle lisälämmöksi. Mustapippurin kaikki myssyt voisin myös neuloa, naisella on niiiin mun tyyli hallussa :D

* Kahdeksankulmaisista paloista koostuvan
huovan voisin jossain vaiheessa koukuta.

*
Tämä nyt vaan on ihan suosikki! Hieman pidempänä ja täyspitkillä hihoilla.

*
Kirjanmerkin ohjeella on moni virkannut kaulaliinan - tosi kiva esim. Norosta. Tosin Noroisia kaulahuiveja alkaa olla mun kaulaliinakorissa jo liiankin monta :D

* Tämä yksinkertaisen tyylikäs
neule meni mun to do- listalle jo silloin kun näin sen ensimmäistä kertaa Veeran blogissa. Eilen ilokseni huomasin, että ohje oli valmis ja tarjolla! Kiitos!

*
Razor Cami:in olisi jo langakin valmiina...

*
Muir nyt vaan on niiiin kaunis!

* Mulla on jemmassa Teeteen Elegant- lankaa. Tykkään sen väristä ja tunnusta. Olen kauan etsinyt sille langalle sopivaa pitsihuivinmallia, joka ei olisi liian ilmava, vaan lanka ja tuntu pääsisi oikeuksiin. Ehkäpä
Gail olisi langalle omiaan? Kuvassa huivi on toteutettu pätkärääkätystä, mutta yksivärisenä netissä ko. huivia on näkynyt ja se on ahh-niin-kaunis!

* Ravelryn
Favorites- kansioon on tullut kerättyä monta muutakin suosikkia...

Tässä kuussa tuskin tulee aloitettua mitään tältä listalta, sillä huomenna menen poikkeamaan (iiiiiks! ihanaa!) Secret Wool'ssa hakemassa langat yhteen uuteen projektiin, joka pitää saada tämän kuun aikana valmiiksi. Jännää!!

Ja jottei olisi ihan kuvaton postaus, lätkäistään tähän loppuun kuva välipalasta. Jotenkin nämä pienet välityöt tulee aina virkattua. Ideana on tuhota N- merkkiset langat tästä taloudesta pois, ja tässä siis tuhoutuu Mini- nimistä lankaa, joka on ostettu 8 vuotta sitten. Virkkaan ehkä hiukan liian isolla koukulla, mutta so what, tämä menee ehkä noin yhden kerran käyttöön. Katsotaan, mitä tästä muotoutuu ;)
Alla ihanaa, kevyesti huovutettua villakangasta, josta on tulossa jo hame...


6 kommenttia:

 1. :))
  to do-listojen tekemisessä on aina juhlan tuntua, ainakin itse tykkään hirveästi suunnitella niitä etukäteen

  VastaaPoista
 2. Gail kannattaa ehdottomasti tehdä :) Gailin ohje on vain hieman kökkö, mutta Ravelrysta löytyy onneksi vinkkejä. Helppo kuitenkin tehdä, kun vain selvittää itselleen mitä kaavion rivejä toistetaan ja missä kohtaa siirrytään reunuskaavioon.

  Mulla on ollut tuo Muir to do -listalla ties kuinka kauan. Nyt olis siihen sopiva lankakin, mutta huivien neulominen ei just nyt innosta :D

  VastaaPoista
 3. Kivoja suunnitelmia!

  Ettei vaan meillä olisi sama projekti aluillaan?!? Voi mennä ounasteluni vikaankin, mutta Secret Wool, Cascade ja herkullinen neuletakki?!?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :)

  Villapeikko: Jospa sitä sitten tulisi paremmin tehtyäkin jotain kun niitä listaa tänne.

  Tess: Olen monasti käynyt kurkkimassa sun neulomaa Gailia. Kaunis! Jospa sitä uskaltautuisi itsekin...

  Tiina: Paljon mahdollista ;) Cascadea hyvinkin. Jään odottelemaan sinun värivalintojasi!

  VastaaPoista
 5. Wou..sulla on iso lista :)
  Mullakin paaljon mielessä mutta, iso mutta...turhautuminen iskee niin kovaa kun ei taidot riitä :/
  Ja tässä hetken neulottua ja kuoukuttua taitaa jälkimmäinen olla mun juttu....jos sekään...

  VastaaPoista
 6. Thx!
  Listassa oli vasta MUN neuleeni. Lastenlistasta tulisi triplasti pidempi!
  Mulla ei riitä aika. Neule-englanti taipuu liukkaasti ja uusia juttuja oon oppinut hurjasti, mutta se aika!!

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥