torstai 19. marraskuuta 2009

Se on siinä!

ISOveli on iloinen ja tyytyväinen. Nimesi tämän "sienimetsätakiksi" :)
Malli on aivan ihana ja nopsa neuloa. Jännäsin koko ajan mahtuuko takki Esikoiselle sillä en mittaillut enkä neulonut mallitilkkua etukäteen. Sen kun vain pistelin menemään. :D
Cascade 220 on maineensa veroinen. Pehmeää, kuohkeaa, helppoa neuloa jne. Luulen, ettei sekään oikeastaan haittaa, että lanka on käsinpestävää.
Napit ovat puuta, ostettu jostain etsylandian monista nippelikaupoista.
Kuukauden sain aikaa tätä tikutella, mutta kävikin niin, että 12pvää siihen sitten vain meni. Tosin, eihän sitä tämä nainen yhtäsoittoa saa neuloa, muutakuin siellä anoppilassa kuten ennustelinkin ;)
Niitä speksejä sitten:

Malli: Pikkuveli by
Suvi Simola
Lanka: Cascade 220 väreissä atlantinsininen, omenanvihreä ja grafiitinharmaa, ostin 600g, kokonaiskulutus 362g
Koko: 8v
Puikot: 4mm ja 4,5mm pyöröt ja sukkapuikot
Tuomio: i-ha-na!

Koska lankaa jäi, puikoilta valmistunee jo ehkä tänään pipo samaan settiin ja Esikoinen toivoi vielä lapasiakin. Niihinkin lanka riittänee.

Tämän neuleen kohdalla opin monta uutta juttua: päärmeen neulomisen, langan jatkamisen huovuttamalla, kirjoneuleen neulomisen, i-cord- nappilistan (vaikkakin i-cord tekniikkana on ollut jo käytössäni kauan)... lyhennetyt kierroksetkin opin tekemään siistimmin kuin aiemmin.

Kaikenkaikkiaan ihanat 12 päivää takana :D Ja mikä parasta: poika oli niin iloinen! ♥

4 kommenttia:

 1. Ihana! :) Oon innoissani kuin pikkulapsi aina kun huomaan pikku(iso)veli-sisältöisen postauksen jossain, pakko lukea heti, vaikka olisi jotain muuta kesken! Kiitos kun testasit!

  VastaaPoista
 2. Ihana takki! Kerrassaan ihana! Tulee niin hyvälle mielelle, kun lapsikin ilahtuu neuleesta!

  VastaaPoista
 3. Hieno takki! Vihreä raikastaa kokonaisuutta kivasti.

  Minua ei käsinpestävyys ole lainkaan haitannut sen jälkeen, kun meille tuli pesukone, jossa on käsinpesuohjelma ;-) Se ihan oikeasti toimii, uskallan heittää sinne vaikka hahtuvatumput eivätkä ne huovu. Tietysti aina on pelko, että joku muu (köh, mies) pesee neuleita väärällä ohjelmalla, mutta se riski on otettava.

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥