perjantai 6. marraskuuta 2009

ISOveli

Villapeikko kosiskeli taannoin testaajia Pikkuveli- neuletakilleen. Minä tietysti ryntäsin heti ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi, meiltä kun löytyy sopivasti 8-v. ilman villatakkia. Pidän hurjasti Villapeikon tyylistä!

Pikkuveli- takista löytyy paljon näppäriä ja houkuttelevia yksityiskohtia. Siksipä odotin kuin kuuta nousevaa, että pääsisin sitä neulomaan. Eilen illalla loin silmukat hihaa varten ja tulos näkyy kuvista. Toinen hihakin on jo puikoilla :)

Perjantaina piipahdin kotimatkalla SecretWool'ssa ostamassa takkilangat. Enää en ihmettele, miksi neulojat lähes poikkeuksetta ylistävät Cascade 220- lankaa! Niin pehmeää ja sileää. Keriytyi vaivattomasti vyyhdinpuilla & kerijälaitteella. Neuloutuu kuin itsestään - silmukat vain lentävät ja liukuvat puikoilla. Tämä lanka nousi heti suosikikseni, ja tulen varmasti käyttämään sitä tulevaisuudessa. Ehkä ainoa miinus on se, että lanka ei ole konepestävää.

Tämä lähtee nyt viettämään lauantaita neuloen, niistäen, lapsia paimentaen ja lumen tuomasta valosta nauttien!! :)

2 kommenttia:

  1. :) Hyvää lauantaita sinne! Ihana nähdä kuvia!

    VastaaPoista
  2. Tutulta näyttää! Petroolin paikalla meijän pikkuveljellä vaan ruskea :-)

    Minunkin ensikokemus Cascadesta. Ihanaa lankaa! Saman miinuksen totesin minäkin. Mutta onneksi koneessa on käsinpesuohjelma. Toivottavasti takki kestää sen...

    VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥