maanantai 19. lokakuuta 2009

Välipala välillä virkaten

Tuota, eikös sitä pitänytkin olla nyt näytillä jo jotain pojille? No, eipä ole. Tai no, valmista on, muttei kuvattuna asti. Ehkä seuraavassa postauksessa sitten ;)

Välipalaksi virkkailin itselleni sormettomat. Ajattelin, että ne menevät nyt syksyllä ihan näin, sitten talvemmalla lapasten päällä lisälämpönä. Idean nappasin
täältä. En ollut pitkään aikaan virkkaillut, mutta eipä sekään taito ollut unohtunut. Nämä nyt sitten täydentävät tämän setin.
Nämähän ovat siis vallan yksinkertaiset! Valmistuvat ihan hetkessä. Ajattelin jättää nämä ihan koristeettomaksi tai sitten virkkaan vielä heijastinlangasta kämmenselkään koristeet. Katsoo nyt!

Mutta jos jotakuta kiinnostaa tarkemmat speksit niin here comes:
Noron Silk Garden lankaa, mun käteeni mahtuvat tuli kerästä, lankaa ei jäänyt kuin muutamia senttejä jäljelle. Koukku oli nelonen. Virkkasin aloitusketjuksi 32s+3s kääntymiseen. Sitten vain virkkailin pylvään jokaiseen kjs:aan. Kerroksia 16. Ompelin 8:n kerroksen verran yhteen alhaalta ja 4krs:n verran ylhäältä. Peukalolle jäi siis 4krs:n korkuinen aukko. Lankojen päättely ja that's it! :D

1 kommentti:

  1. Virkatessa lankaa menee sen verran enemmän, että värijuoksut jää paljon lyhyemmäksi kuin neulottaessa. Ei huono tuokaan.

    VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥