torstai 22. lokakuuta 2009

7 asiaa minusta ja teaseri

En ole meemien ystävä ollenkaan. Korublogini olen koittanut pitää niistä kokonaan vapaana. Mutta ajattelin, että tähän blogiin voisin jokusen jopa tehdäkin. Nappasin 7 asiaa minusta- meemin koruiluystäväni Amalian blogista. Minäkään en laita tätä eteenpäin, vaan joku voi halutessaan napata tämän mukaansa täältä. Ja koska nappasin meemin muualta, en laita tuota plakaattiakaan näytille tahi eteenpäin :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:
Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta1. Olen aamuihminen, mutta hyvin huono heräämään. Herään yleensä pari tuntia ennen muita. Nautin aamun hiljaisuudesta - saan juoda aamukahvit rauhassa, venyä suihkussa, laittaa pyykki- ja tiskikoneet laulamaan, neuloa hetken jne.

2. Olen elämäntapauskovainen. Se näkyy ihan kaikessa elämässäni. Se luo valoa tulevaisuuteeni ja antaa voimia jaksaa kulloisenkin päivän. Nautin hyvästä suhteesta Luojaani.

3. Haluan, että lapseni kokevat luomiseniloa. Että he oppivat tekemään käsillään, laulamaan, tanssimaan. Toivon, että he eivät opi tätä kertakäyttökulttuuria, joka paistaa kaikkialta läpi. Toivon, että osaisin opettaa heille, ettei onni ja ilo ole kiinni viimeisen muodin mukaisista merkkivaatteista vaan se tulee sisältä :)

4. Inhoan ihmistyypeistä ehkä eniten "perässähiihtelijöitä". Niitä surullisenkuuluisia "naapurin Virtasia". Porukkaa, joka kulkee lauman mukana ja joiden pitää ostaa se Bemari, koska naapurilla on Audi (tai videotykki, koska naapurilla on flat-TV).

5. Olen ihan täysverinen "less is more"- ihminen! Jos minulla ei olisi perhettä, omaisuuteni ja elämäni mahtuisi varmaan pariin matkalaukkuun :D

6. Perhe on tärkeä! Ollaan tekemisissä lähisuvun kanssa melkein päivittäin.

7. Rrrrrrrakastan kahvia ja suklaata! Ei sitä muuta nainen tarvitsekaan ;)


Loppuun teaseri tulevasta ;)

1 kommentti:

  1. Kiva kun nappasit tän ja olisit kyllä ihan hyvin voinut ottaa sen plakaatinkin ;) En olekkaan vähään aikaan käynyt täällä neuleblogin puolella, täytyy heti mennä selailemaan. Kauniit värit tässä neuleessa vai pitäiskö sanoa neuleen alussa ;)

    VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥