tiistai 14. heinäkuuta 2009

Ei koskaan enää...

Täällä olis puikoilla taas uusia juttuja... Sivupalkissa on tuollainen öhh, mikä lie onkaan, ja siinä näkyy, että Pinwheel ja bolero olis tuloillaan. Niin onkin! Bolero edistyy silloin tällöin, Pinwheelin purin kädenteihin (se oli sitä ennen toista hihaa vailla) sillä hihat olivat auttamatta liian kapeat. Nyt tein pari uutta kierrosta levennyksiä lisää ja sitten uudet hihat :) Lisäksi Keskimmäiselle on tehty perussukat Fabelista ja pöllölapaset marinadilangasta, sekä vierastossuja Alaskasta ja Little Sister's Dress Norosta. Jos niistä sitten joskus toiste kuvaa...Mutta uusia projekteja on siis myös aloitettu! Jämälankaprojekti ystävän vauvalle, eräpäivä on ensikuun lopulla. Toivottavasti tämän tekeminen ei veny kuitenkaan sinne asti vaan valmistuisi mahd. pian. Ostin tähän tuon vaaleimman sävyn uutena... Novitan Woolia. Argh. Ei koskaan enää. En tiedä miksi lanka "narskuu" puikoilla inhottavasti. Niskakarvat nousee äänestä pystyyn. Muutenkin... Nuo tummemmat sävyt ovat selvästi paksumpia kuin vaalea lanka, vaikka nekin ovat Woolia. Mutta Zimmermannin FBS on aika hauska malli ja tätä ohjetta tulen varmasti käyttämään toistekin! Modasin hihat Jaredin tyyliin, muuten mennään ohjeen mukaan.


Bloggerin kanssa meinaa mennä hermot kun se kääntää itsekseen noita kuvia ladatessa. Missä lie vika? Tämänkin kuvan kuuluisi olla toisinpäin...Esikoinen on jo pitkään kärttänyt minua opettamaan häntä neulomaan. Asia on venynyt ja venynyt, kunnes viime torstaina ostin hälle Novitan Puroa sävyssä "revontulet". Siitä sitten ainaoikeana opettelemaan. Noh, ei ole omena kauas puusta pudonnut, Esikoinen oppi neulonnan salat kertaistumalta! :D Nyt sitten äidin suosiollisella avustuksella on kaulaliinaa neulottu pian kahden kerän verran. Ajattelimme heittää huivin valmiina pesukoneeseen ja katsoa miten tämä huopuu.
2 kommenttia:

  1. Lapsella on ihana ote tuosta oikean käden puikosta ja vaikuttaa tosi keskittyneeltä. Tee ensin varovainen huovutus 30 asteessa, ettei tule peltihuivia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, Mohariina! <3 Mä olisin normaalityyliini heittänyt sen vaan farkkujen sekaan kuuteenkymppiin *nolo* Mitähän sieltä olis sitten tullut ulos...?! :D

    VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥