torstai 14. toukokuuta 2009

Ärsytys ja ihastus

Cherry Fizz on neulottu ja blokattu. Nyt olis bloggauksen vuoro... Vaan kun ei kuvat ottaneet onnistuakseen. Salamalla otetuista kuvista tulee niin ärsyttäviä... Enkä toisaalta jaksanut viritellä huivia ulos tahi jalustaa sisälle. Joten nyt tällainen peruskuva. Silkkihameen kanssa, jonka kaveriksi neuloin ko. huivin. Ohje oli aivan ihana... Virheetön, kuten moni muukin on todennut, sekä looginen. Aikaa minulla tuon tikutteluun ei mennyt kauaa, mutta kun tuo neuleaika on perheenäidillä pieninä palasina, joten neuloa pitää joka välissä hetki. Pidennetty viikonloppureissu anoppilaan viime viikonloppuna oli hedelmällistä neulonta-aikaa. Joten sillä reissulla huitaisin huivin valmiiksi. Tämäonihana!!! :D Ja ottakee huomioon: tämä oli ensimmäinen englanninkielisestä ohjeesta neulomani neule!! Kiitos anNu pienestä avustasi :)


Malli: Cherry Fizz by Kate Gilbert

Puikot: 5mm

Lanka: Garnstudio Cotton-viscose

Muuta: 3s palloja neulottu keskelle vain 3 mallikertaa.Hmm... Tämä tarttis varmaan laittaa tuohon toiseen jalkaan? Vai mitä äiti?!
Nämä sukat on valmistuneet jo aika päiviä sitten neidille. Lankana on Ganstudion Fabel, ja sukkamalli se ihan perus. Pätkärääkätyistä en ole aiemmin pitänyt (kiitos Novitan kirjavien), mutta nämä Garnstudion langat on ihania! Poppelista niitä on näpsäkkä käydä ostamassa, se kun on lähelläkin. Jee!
Meillä on tehty myös olkkariremppaa... :D Tässä pieni otos päätyseinästä! Listat on vielä laittamatta, mutta tuossahan ne lattialla näkyy olevan jo pinossa. Katossa näkyvä musta juttu on videotykin kangas - myönnytykseni miehelle ;)


4 kommenttia:

 1. Huivi on ihastuttava!

  Sukanlaittaja vielä ihanampi. ;)

  Seinä on ylimakee!

  VastaaPoista
 2. Ihana, ihana huivi.. ja upean värinen!
  Pikkutyttö suloisena hämmästelee sukkia.. :)

  Juku.. Upea seinä!

  VastaaPoista
 3. IHANAN värinen Cherry Fizz ja muutenkin oikein kaunis! Sopii kuin nakutettu silkkihameen kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentoinnista! :) Pidän itsekin huivista kovin...

  ...ja neidistä ja seinästä ;)

  VastaaPoista

Jätä puumerkkisi, ilahdun ♥